Thuis ProductenElm327 Kenmerkende Interface

ZOLIZDA het hoogste verkopen TCS CDP+ Pro plus Nieuwe ontwerptcs CDP 2014,3 keygen

ZOLIZDA het hoogste verkopen TCS CDP+ Pro plus Nieuwe ontwerptcs CDP 2014,3 keygen

  • ZOLIZDA Top selling TCS CDP+ Pro Plus New design TCS CDP 2014.3 keygen
  • ZOLIZDA Top selling TCS CDP+ Pro Plus New design TCS CDP 2014.3 keygen
  • ZOLIZDA Top selling TCS CDP+ Pro Plus New design TCS CDP 2014.3 keygen
  • ZOLIZDA Top selling TCS CDP+ Pro Plus New design TCS CDP 2014.3 keygen
 • ZOLIZDA Top selling TCS CDP+ Pro Plus New design TCS CDP 2014.3 keygen

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: NO
  Certificering: CE
  Modelnummer: TCS CDP

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1PC
  Prijs: $35-50(EXW)
  Levertijd: 2-3
  Betalingscondities: T / T, Western Union
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  softwareversie: 2014.R2/2015.R3 Modelaantal:: TCS CDP
  Hardwareversie: TCS CDP Gesteunde Talen:: Engels, Tsjechisch, Dansk, het Nederlands, Finnen, het Duits, het Frans, het Grieks, Hongaar, het It
  Punttype: Codelezers & Aftastenhulpmiddelen Nieuw Voordeel: Zonder Bluetooth
  Bluetooth-afstand: 2m5m

  De pro professionele autoobd2 van TCS cdp scanner van het de auto kenmerkende hulpmiddel met 2014,2Nieuwste2014.03VCDPBluetoothTCSCDPPro+

  Dit TCS CDP heeft twee kleuren: blauw en wit voor uw chioce, wanneer u orde maakt, te maken gelieve een nota dat die u kiest kleurt.

  Hoogste 7 Redenen om NIEUWE TCS CDP te krijgen:

  1.Software versie: V2014.03
  2.New voordeel: Zonder Bluetooth
  3.Bluetooth afstand: 2M5M
  4.Supported taal: Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Tsjechisch, Dansk, het Duits, Turks, het Grieks, het Nederlands, Hongaar, Noor, Pools,
  Roemeens, Russisch, Servisch, Zweeds, etc. (Als u niet uw taal kunt alstublieft vinden onze klantenservice contacteren. Omdat het houdt bijwerkend.)
  5.Can het werk aangaande vensters XP en Win7-Systemen
  6.Can het werk voor zowel auto's als vrachtwagens.
  7.Free inbegrepen Keygen, u kan het door zich activeren.

   

   

  Bericht:

  1. serienummer: 100251

  2.Please hebben anti-virus geen software op uw computer, zal het de software beschadigen. en u moet mulitidag pro voor auto's afzonderlijk installeren en multidiag pro voor vrachtwagens.

  3.When u installeren Multidiag Procdp voor auto's, te verkiezen gelieve DS150E (NIEUWE VCI) om te installeren.

  4.When u installeren Multidiag Procdp voor vrachtwagens, te kiezen gelieve de Zware te installeren vrachtwagen van DS150E (NIEUWE VCI).

  5. Wanneer u de software activeert, te maken gelieve het netwerk op uw computer los.

  De Eigenschappen en de Functies van TCS Pro+:

  1. Meertalige steun

  2. VLUCHTregistreertoestel

  Met de functie van het vluchtregistreertoestel, kunt u parameters in realtime registreren terwijl u een voertuig drijft. Tijdens opname, kunt u, met een pers van een knoop, de specifieke fout benadrukken zodat u de ontdekte fout kunt op een later tijdstip onderzoeken. CDP+ is uitgerust met ingebouwd geheugen waarbij de behoefte wordt verwijderd om een computer te brengen. Geheugenkar om in pakket te omvatten niet.

  3. VOLTAGEcontrole

  Wanneer CDP+ met het voertuig wordt verbonden, zal de eenheid het batterijvoltage van het voertuig controleren en aanpast zich automatisch op het het voltageniveau van het voertuig van 12 of 24 volts. Als het voltage te hoog of te laag wordt, zal CDP+ u met zowel geluid als licht waarschuwen en u zult ook gealarmeerd worden door het batterijpictogram in onze kenmerkende software.

  4. CHASSISaantal VIN

  In onze AUTO'Ssoftware, hebben wij een slimme functie die u toestaat om het chassisaantal van het voertuig voor te lezen dat u zou willen diagnostiseren. Dit zorgt ervoor dat het juiste model en het jaar automatisch worden geselecteerd. Bovendien wordt de motorcode voor voertuigen, die op de markten algemeen beschikbaar zijn, ook automatisch geselecteerd.

  5. ISS

  Het intelligente Systeemaftasten (ISS) tast door alle systemen in het voertuig af en toont de foutencodes die in elk systeem worden opgeslagen. Dit bespaart tijd en u krijgt een snel overzicht van de daadwerkelijke status van het volledige voertuig. Wanneer ISS volledig is, kunt u een specifiek controlesysteem dan selecteren om de resultaten verder te analyseren.

  6. ISI

  De intelligente Systeemidentificatie (ISI) identificeert en selecteert automatisch het type van controlemechanisme dat in het voertuig wordt opgezet. Dit zorgt ervoor dat de kenmerkende zitting correct met de correcte parameters zonodig wordt uitgevoerd.

  7. Het RAPPORT FUNCTIONUnder dit functielusje, zal u de aanpassingen en de aanpassingen kunnen zien die voor een specifiek voertuig zonder het hebben van het voertuig dichtbij u mogelijk zijn. Samen met de hulpteksten als gids, kunt u plannen en efficiënt in uw werk zijn; zelfs onder complexe situaties.

  8. OBD-functies

  CDP+ is uitgerust met een unieke multiplextelegraaftechnologie, die het om op allerlei voertuigen, ongeacht voltageniveaus en communicatie normen toelaat worden gebruikt. Voor die voertuigen die niet de standaard 16 speldschakelaar gebruiken, bieden wij een volledige reeks verklaarde en aangepaste adapterkabels en uitrustingen aan.

  9. UNIVERSEEL

  Voor de meeste OBD-functies, zoals aanpassingen en programmering, er gedetailleerde instructies en hulpteksten zijn om u in uw diagnosewerk bij te staan. U zult geleidelijke informatie over eerste vereisten, voorbereiding en implementatie van diverse functies vinden; makend zelfs de meest complexe functie eenvoudig te presteren

  10.HELP FUNCTIE

  Voor de meeste OBD-functies, zoals aanpassingen en programmering, er gedetailleerde instructies en hulpteksten zijn om u in uw diagnosewerk bij te staan. U zult geleidelijke informatie over eerste vereisten, voorbereiding en implementatie van diverse functies vinden; makend zelfs de meest complexe functie eenvoudig te presteren.

  De Inleidingen van TCS Pro+:

  1. TCS Pro+ is een snel en betrouwbaar kenmerkend hulpmiddel dat als verband tussen voertuig en computer dient. Het werkt aan zowel oude als nieuwe voertuigen.

  2. Met AUTO'S, kunt u merk-specifieke diagnostiek voor auto's en lichte bestelwagens vanaf 1988 uitvoeren. Een totaal van 47 verschillende merken. Met het pakket van de VRACHTWAGENSsoftware, kunt u merk-specifieke diagnostiek voor lichte en zware bedrijfsvoertuigen, bussen en aanhangwagens vanaf 1995 uitvoeren.

  3. Een totaal van 37 verschillende merken. Het kenmerkende GENERISCHE programma wordt opgesteld voor de de wetgeving gebaseerde diagnostiek, die speciaal voor emissie verwante foutencodes wordt gericht. GENERISCH is inbegrepen in AUTO'S en VRACHTWAGENSpakketten.

  4. De multiplextelegraaffunctie, 2xHS KAN (ISO 11898-2), KAN SW (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL en (SPI, analogon binnen, 5volt uit).

   

  Pakket met inbegrip van:

  1pc x de hoofdeenheid van TCS CDP

  1pc x OBD2-kabel

  1pc x USB-Kabel

  1pc x CD

   

  ZOLIZDA het hoogste verkopen TCS CDP+ Pro plus Nieuwe ontwerptcs CDP 2014,3 keygen

   

   

  ZOLIZDA het hoogste verkopen TCS CDP+ Pro plus Nieuwe ontwerptcs CDP 2014,3 keygen

   

  Contactgegevens
  ShenZhen Changdashun Technology Co., Ltd.

  Contactpersoon: Mr. Deo Lee

  Tel.: 86-755-26645692

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Contact

  Adres: 908-909, Zhenhua-Times Square, Heping-Road Nr 21, Longhua-District, Shenzhen

  Factory Adres:417 de bouw van 4, GEEN Industriezone 2, het District Shenzhen China van Zhuguang Xili Nanshan