Thuis ProductenElm327 Kenmerkende Interface

Functioneert Kenmerkend Hulpmiddel 2014 van Bluetooth Autocom R2 TCS Pro plus met Keygen voor OBD

Functioneert Kenmerkend Hulpmiddel 2014 van Bluetooth Autocom R2 TCS Pro plus met Keygen voor OBD

Bluetooth Auto Diagnostic Tool 2014 R2 TCS Pro Plus with Keygen For OBD functions

Productdetails:

Plaats van herkomst: Vasteland, China
Merknaam: no
Certificering: ce
Modelnummer: DS150

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: $65
Verpakking Details: 20*20*20cm
Levertijd: 3-5 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 500/week
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: witte Functie: diagnostische scanner

Functioneert Kenmerkend Hulpmiddel 2014 van Bluetooth Autocom R2 TCS Pro plus met Keygen voor OBD

 

Productomschrijving

 

 

 

2014.02 met Keygen TCS Pro met Bluetooth + Kartondoos

 

 

TCS Pro+ is een snel en betrouwbaar kenmerkend hulpmiddel dat als verband tussen voertuig en computer dient. Het werkt aan zowel oude als nieuwe voertuigen.

 

Met AUTO'S, kunt u merk-specifieke diagnostiek voor auto's en lichte bestelwagens vanaf 1988 uitvoeren. Een totaal van 47 verschillende merken. Met het pakket van de VRACHTWAGENSsoftware, kunt u merk-specifieke diagnostiek voor lichte en zware bedrijfsvoertuigen, bussen en aanhangwagens vanaf 1995 uitvoeren.

Een totaal van 37 verschillende merken. Het kenmerkende GENERISCHE programma wordt opgesteld voor de de wetgeving gebaseerde die diagnostiek, speciaal voor emissie verwante foutencodes wordt gericht. GENERISCH is inbegrepen in AUTO'S en VRACHTWAGENSpakketten.

De multiplextelegraaffunctie, 2xHS KAN (ISO 11898-2), KAN SW (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL en (SPI, analogon binnen, 5volt uit).

 

VLUCHTregistreertoestel

Met de functie van het vluchtregistreertoestel, kunt u parameters in echt registreren - tijd terwijl u een voertuig drijft. Tijdens opname, kunt u, met een pers van een knoop, de specifieke fout benadrukken zodat u de ontdekte fout kunt op een later tijdstip onderzoeken. C-D-P+ is uitgerust met ingebouwd geheugen waarbij de behoefte wordt verwijderd om een computer te brengen. Geheugenkar om in pakket te omvatten niet.

 

VOLTAGEcontrole

Wanneer c-D-P+ met het voertuig wordt verbonden, zal de eenheid het batterijvoltage van het voertuig controleren en aanpast zich automatisch op het het voltageniveau van het voertuig van 12 of 24 volts. Als het voltage te hoog of te laag wordt, zal c-D-P+ u met zowel geluid als licht waarschuwen en u zult ook gealarmeerd worden door het batterijpictogram in onze kenmerkende software.

 

CHASSISaantal VIN

In onze AUTO'Ssoftware, hebben wij een slimme functie die u toestaat om het chassisaantal van het voertuig voor te lezen dat u zou willen diagnostiseren. Dit zorgt ervoor dat het juiste model en het jaar automatisch worden geselecteerd. Bovendien wordt de motorcode voor voertuigen, die op de markten algemeen beschikbaar zijn, ook automatisch geselecteerd.

 

ISS

Het intelligente Systeemaftasten (ISS) tast door alle systemen in het voertuig af en toont de foutencodes die in elk systeem worden opgeslagen. Dit bespaart tijd en u krijgt een snel overzicht van de daadwerkelijke status van het volledige voertuig. Wanneer ISS volledig is, kunt u een specifiek controlesysteem dan selecteren om de resultaten verder te analyseren.

 

ISI

De intelligente Systeemidentificatie (ISI) identificeert en selecteert automatisch het type van controlemechanisme dat in het voertuig wordt opgezet. Dit zorgt ervoor dat de kenmerkende zitting correct met de correcte parameters zonodig wordt uitgevoerd.

 

RAPPORTfunctie

Onder dit functielusje, zult u de aanpassingen en de aanpassingen kunnen zien die voor een specifiek voertuig zonder het hebben van het voertuig dichtbij u mogelijk zijn. Samen met de hulpteksten als gids, kunt u plannen en efficiënt in uw werk zijn; zelfs onder complexe situaties.

 

OBD-FUNCTIES

C-D-P+ is uitgerust met een unieke multiplextelegraaftechnologie, die het om op allerlei voertuigen, ongeacht voltageniveaus en communicatie normen toelaat worden gebruikt. Voor die voertuigen die niet de standaard 16 speldschakelaar gebruiken, bieden wij een volledige reeks verklaarde en aangepaste adapterkabels en uitrustingen aan.

 

UNIVERSEEL

Voor de meeste OBD-functies, zoals aanpassingen en programmering, er gedetailleerde instructies en hulpteksten zijn om u in uw diagnosewerk bij te staan. U zult geleidelijke informatie over eerste vereisten, voorbereiding en implementatie van diverse functies vinden; makend zelfs de meest complexe functie eenvoudig te presteren

 

HULPfunctie

Voor de meeste OBD-functies, zoals aanpassingen en programmering, er gedetailleerde instructies en hulpteksten zijn om u in uw diagnosewerk bij te staan. U zult geleidelijke informatie over eerste vereisten, voorbereiding en implementatie van diverse functies vinden; makend zelfs de meest complexe functie eenvoudig te presteren.

 

Contactgegevens
ShenZhen Changdashun Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Deo Lee

Tel.: 86-755-26645692

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten

Contact

Adres: 908-909, Zhenhua-Times Square, Heping-Road Nr 21, Longhua-District, Shenzhen

Factory Adres:417 de bouw van 4, GEEN Industriezone 2, het District Shenzhen China van Zhuguang Xili Nanshan