Thuis ProductenElm327 Kenmerkende Interface

Plastic Doosds150 TCS Bluetooth Autocom Kenmerkend Hulpmiddel met Keygen in CD Wit

Plastic Doosds150 TCS Bluetooth Autocom Kenmerkend Hulpmiddel met Keygen in CD Wit

  • Plastic Box DS150 TCS Bluetooth Auto Diagnostic Tool with Keygen in CD White
  • Plastic Box DS150 TCS Bluetooth Auto Diagnostic Tool with Keygen in CD White
  • Plastic Box DS150 TCS Bluetooth Auto Diagnostic Tool with Keygen in CD White
  • Plastic Box DS150 TCS Bluetooth Auto Diagnostic Tool with Keygen in CD White
  • Plastic Box DS150 TCS Bluetooth Auto Diagnostic Tool with Keygen in CD White
 • Plastic Box DS150 TCS Bluetooth Auto Diagnostic Tool with Keygen in CD White

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Vasteland, China
  Merknaam: no
  Certificering: ce
  Modelnummer: DS150E

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1PC
  Prijs: $68
  Verpakking Details: 20*20*20cm
  Levertijd: 3-5 dagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union
  Levering vermogen: 500/week
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Functie: diagnostische scanner Softwareupdate: Ja
  softwareversie: 2014.2 Taal: Engels, Duits, Italiaans, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Zweeds,

  Plastic Doosds150 TCS Bluetooth Autocom Kenmerkend Hulpmiddel met Keygen in CD Plastic Doos

   

   

  2014.02 met Keygen TCS Pro met Bluetooth + plastic doos

   

  Softwareversie 2014.2
  functie kenmerkende scanner

  TCS Pro+ is een snel en betrouwbaar kenmerkend hulpmiddel die als verband tussen voertuig en computer dienen. Het werkt aan zowel oude als nieuwe voertuigen.

   

  Met AUTO'S, kunt u merk-specifieke diagnostiek voor auto's en lichte bestelwagens vanaf 1988 uitvoeren. Een totaal van 47 verschillende merken. Met het pakket van de VRACHTWAGENSsoftware, kunt u merk-specifieke diagnostiek voor lichte en zware bedrijfsvoertuigen, bussen en aanhangwagens vanaf 1995 uitvoeren.

  Een totaal van 37 verschillende merken. Het kenmerkende GENERISCHE programma wordt opgesteld voor de de wetgeving gebaseerde die diagnostiek, speciaal voor emissie verwante foutencodes wordt gericht. GENERISCH is inbegrepen in AUTO'S en VRACHTWAGENSpakketten.

  De multiplextelegraaffunctie, 2xHS KAN (ISO 11898-2), KAN SW (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL en (SPI, analogon binnen, 5volt uit).

   

  VLUCHTregistreertoestel

  Met de functie van het vluchtregistreertoestel, kunt u parameters in echt registreren - tijd terwijl u een voertuig drijft. Tijdens opname, kunt u, met een pers van een knoop, de specifieke fout benadrukken zodat u de ontdekte fout kunt op een later tijdstip onderzoeken. C-D-P+ is uitgerust met ingebouwd geheugen waarbij de behoefte wordt verwijderd om een computer te brengen. Geheugenkar om in pakket te omvatten niet.

   

  VOLTAGEcontrole

  Wanneer c-D-P+ met het voertuig wordt verbonden, zal de eenheid het batterijvoltage van het voertuig controleren en aanpast zich automatisch op het het voltageniveau van het voertuig van 12 of 24 volts. Als het voltage te hoog of te laag wordt, zal c-D-P+ u met zowel geluid als licht waarschuwen en u zult ook gealarmeerd worden door het batterijpictogram in onze kenmerkende software.

   

  CHASSISaantal VIN

  In onze AUTO'Ssoftware, hebben wij een slimme functie die u toestaat om het chassisaantal van het voertuig voor te lezen dat u zou willen diagnostiseren. Dit zorgt ervoor dat het juiste model en het jaar automatisch worden geselecteerd. Bovendien wordt de motorcode voor voertuigen, die op de markten algemeen beschikbaar zijn, ook automatisch geselecteerd.

   

  ISS

  Het intelligente Systeemaftasten (ISS) tast door alle systemen in het voertuig af en toont de foutencodes die in elk systeem worden opgeslagen. Dit bespaart tijd en u krijgt een snel overzicht van de daadwerkelijke status van het volledige voertuig. Wanneer ISS volledig is, kunt u een specifiek controlesysteem dan selecteren om de resultaten verder te analyseren.

   

  ISI

  De intelligente Systeemidentificatie (ISI) identificeert en selecteert automatisch het type van controlemechanisme dat in het voertuig wordt opgezet. Dit zorgt ervoor dat de kenmerkende zitting correct met de correcte parameters zonodig wordt uitgevoerd.

   

  RAPPORTfunctie

  Onder dit functielusje, zult u de aanpassingen en de aanpassingen kunnen zien die voor een specifiek voertuig zonder het hebben van het voertuig dichtbij u mogelijk zijn. Samen met de hulpteksten als gids, kunt u plannen en efficiënt in uw werk zijn; zelfs onder complexe situaties.

   

  OBD-FUNCTIES

  C-D-P+ is uitgerust met een unieke multiplextelegraaftechnologie, die het om op allerlei voertuigen, ongeacht voltageniveaus en communicatie normen toelaat worden gebruikt. Voor die voertuigen die niet de standaard 16 speldschakelaar gebruiken, bieden wij een volledige reeks verklaarde en aangepaste adapterkabels en uitrustingen aan.

   

  UNIVERSEEL

  Voor de meeste OBD-functies, zoals aanpassingen en programmering, er gedetailleerde instructies en hulpteksten zijn om u in uw diagnosewerk bij te staan. U zult geleidelijke informatie over eerste vereisten, voorbereiding en implementatie van diverse functies vinden; makend zelfs de meest complexe functie eenvoudig te presteren

   

  HULPfunctie

  Voor de meeste OBD-functies, zoals aanpassingen en programmering, er gedetailleerde instructies en hulpteksten zijn om u in uw diagnosewerk bij te staan. U zult geleidelijke informatie over eerste vereisten, voorbereiding en implementatie van diverse functies vinden; makend zelfs de meest complexe functie eenvoudig te presteren.

   

  Plastic Doosds150 TCS Bluetooth Autocom Kenmerkend Hulpmiddel met Keygen in CD WitPlastic Doosds150 TCS Bluetooth Autocom Kenmerkend Hulpmiddel met Keygen in CD WitPlastic Doosds150 TCS Bluetooth Autocom Kenmerkend Hulpmiddel met Keygen in CD Wit

            

            

  Contactgegevens
  ShenZhen Changdashun Technology Co., Ltd.

  Contactpersoon: Mr. Deo Lee

  Tel.: 86-755-26645692

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Contact

  Adres: 908-909, Zhenhua-Times Square, Heping-Road Nr 21, Longhua-District, Shenzhen

  Factory Adres:417 de bouw van 4, GEEN Industriezone 2, het District Shenzhen China van Zhuguang Xili Nanshan