Thuis ProductenElm327 Kenmerkende Interface

De nieuwe Vci 2015,3 Auto's van het de Scannerhulpmiddel OBD2 van Release3 /2014 R2 VD TCS CDP Pro Kenmerkende/TURCKs

De nieuwe Vci 2015,3 Auto's van het de Scannerhulpmiddel OBD2 van Release3 /2014 R2 VD TCS CDP Pro Kenmerkende/TURCKs

  • New Vci 2015.3 Release3 /2014 R2 VD TCS CDP Pro Diagnostic Scanner Tool OBD2 CARs/TURCKs
  • New Vci 2015.3 Release3 /2014 R2 VD TCS CDP Pro Diagnostic Scanner Tool OBD2 CARs/TURCKs
 • New Vci 2015.3 Release3 /2014 R2 VD TCS CDP Pro Diagnostic Scanner Tool OBD2 CARs/TURCKs

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Certificering: CE
  Modelnummer: CDP

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1
  Prijs: 50
  Verpakking Details: 15*15*15
  Levertijd: 2-3
  Betalingscondities: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Versie: Laatste versie 2014 R2 Facultatief /2015 R1 Automaker: Voor multi-Auto's en Vrachtwagens
  Stel systeem in werking: WinXP/Win7 (32bite slechts) Het Hoogtepunt van TCS CDP vertaalt Taal: Het Engels, Cesky, Dansk, Deutsch, Espanol, Francais, het Grieks, Hollands, Hongaar, Italiano, Norsk
  Bijzondere kenmerken: Bluetooth printplaat: Twee Blauwe PCB
  Updatemanier: update online Punttype: Codelezers & Aftastenhulpmiddelen
  Hardwareversie: het nieuwst Merknaam: VD TCS CDP

  Het PROhoogtepunt van TCS CDP:

  Zonder Bluetooth& met Bluetooth voor facultatief. U kunt vrij kiezen!!
  Versie: 2015 R3 (met Keygen)
  2014 R2 (met Keygen)
  Automaker: Voor multi-Auto's en Vrachtwagens
  Stel Systeem in werking: WinXP/Win7 (32bite slechts)
  Geen Plastic Doos (als u plastic doos nodig hebt zou, u extra $10) moeten betalen
   
  Het Hoogtepunt van TCS CDP vertaalt Taal:
  Het Engels, Cesky, Dansk, Deutsch, Espanol, Francais, het Grieks, Hollands, Hongaar, Italiano, Norsk, Pools, Roemenië, Rus, Srpski, Suomen-kieli, Turkse Svenska,
  De nieuwe Vci 2015,3 Auto's van het de Scannerhulpmiddel OBD2 van Release3 /2014 R2 VD TCS CDP Pro Kenmerkende/TURCKs
   

   

  TCS Pro+ is een snel en betrouwbaar kenmerkend hulpmiddel die als verband tussen voertuig en computer dienen. Het werkt aan zowel oude als nieuwe voertuigen.

   

  Met AUTO'S, kunt u merk-specifieke diagnostiek voor auto's en lichte bestelwagens vanaf 1988 uitvoeren. Een totaal van 47 verschillende merken. Met het pakket van de VRACHTWAGENSsoftware, kunt u merk-specifieke diagnostiek voor lichte en zware bedrijfsvoertuigen, bussen en aanhangwagens vanaf 1995 uitvoeren.
  Een totaal van 37 verschillende merken. Het kenmerkende GENERISCHE programma wordt opgesteld voor de de wetgeving gebaseerde die diagnostiek, speciaal voor emissie verwante foutencodes wordt gericht. GENERISCH is inbegrepen in AUTO'S en VRACHTWAGENSpakketten.
  De multiplextelegraaffunctie, 2xHS KAN (ISO 11898-2), KAN SW (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL en (SPI, analogon binnen, 5volt uit).

  EIGENSCHAPPEN & VOORDELEN

  Grijze interface (nieuwe cdp+-kwaliteit A)


  USB-NIEUWE kabel DVD (de software van 2015-3)!!!

   


  VLUCHTregistreertoestel

   

  Met de functie van het vluchtregistreertoestel, kunt u parameters in realtime registreren terwijl u een voertuig drijft. Tijdens opname, kunt u, met een pers van een knoop, de specifieke fout benadrukken zodat u kunt onderzoeken

  ontdekte fout op een later tijdstip. TCS + is uitgerust met ingebouwd geheugen waarbij de behoefte wordt verwijderd om een computer te brengen. Geheugenkar om in pakket te omvatten niet.

  MULTIkleurenindicator

   

  Met de multikleurenindicator op TCS+, hebt u volledige controle van het kenmerkende proces. De verschillende kleuren en het geluid delen de status mee en de plaatsing van de indicator staat u toe om het van a ver te zien. Bijvoorbeeld, als de indicator tussen blauw en groen afwisselt is TCS+ in communicatie met de eenheid van de voertuigcontrole.

  VOLTAGEcontrole

   

  Wanneer TCS+ met het voertuig wordt verbonden, zal de eenheid het batterijvoltage van het voertuig controleren en aanpast zich automatisch op het het voltageniveau van het voertuig van 12 of 24 volts. Als het voltage te hoog of te laag wordt, zal TCS+ u met zowel geluid als licht waarschuwen en u zult ook gealarmeerd worden door het batterijpictogram in onze kenmerkende software.

  CHASSISaantal VIN

   

  In onze AUTO'Ssoftware, hebben wij een slimme functie die u toestaat om het chassisaantal van het voertuig voor te lezen dat u zou willen diagnostiseren. Dit zorgt ervoor dat het juiste model en het jaar automatisch worden geselecteerd. Bovendien wordt de motorcode voor voertuigen, die op de markten algemeen beschikbaar zijn, ook automatisch geselecteerd.

  ISS

   

  Het intelligente Systeemaftasten (ISS) tast door alle systemen in het voertuig af en toont de foutencodes die in elk systeem worden opgeslagen. Dit bespaart tijd en u krijgt een snel overzicht van de daadwerkelijke status van het volledige voertuig. Wanneer ISS volledig is, kunt u een specifiek controlesysteem dan selecteren om de resultaten verder te analyseren.

  ISI
  De intelligente Systeemidentificatie (ISI) identificeert en selecteert automatisch het type van controlemechanisme dat in het voertuig wordt opgezet. Dit zorgt ervoor dat de kenmerkende zitting correct met de correcte parameters zonodig wordt uitgevoerd.

  RAPPORTfunctie

   

  Onder dit functielusje, zult u de aanpassingen en de aanpassingen kunnen zien die voor een specifiek voertuig zonder het hebben van het voertuig dichtbij u mogelijk zijn. Samen met de hulpteksten als gids, kunt u plannen en efficiënt in uw werk zijn; zelfs onder complexe situaties.

  OBD-functies

   

  TCS+ is uitgerust met een unieke multiplextelegraaftechnologie, die het om op allerlei voertuigen, ongeacht voltageniveaus en communicatie normen toelaat worden gebruikt. Voor die voertuigen die niet de standaard 16 speldschakelaar gebruiken, bieden wij een volledige reeks verklaarde en aangepaste adapterkabels en uitrustingen aan.

  UNIVERSEEL
  Voor de meeste OBD-functies, zoals aanpassingen en programmering, er gedetailleerde instructies en hulpteksten zijn om u in uw diagnosewerk bij te staan. U zult geleidelijke informatie over eerste vereisten, voorbereiding en implementatie van diverse functies vinden; makend zelfs de meest complexe functie eenvoudig te presteren

  HULPfunctie

   

  Voor de meeste OBD-functies, zoals aanpassingen en programmering, er gedetailleerde instructies en hulpteksten zijn om u in uw diagnosewerk bij te staan. U zult geleidelijke informatie over eerste vereisten, voorbereiding en implementatie van diverse functies vinden; makend zelfs de meest complexe functie eenvoudig te presteren.

   
  Pakketlijst:
   
  1pc x de PRO hoofdeenheid van TCS CDP
  1pc x USB-kabel
  1pc x de LEIDENE kabel van OBDII
  1pc x Software DVD- 2015.03version
  De nieuwe Vci 2015,3 Auto's van het de Scannerhulpmiddel OBD2 van Release3 /2014 R2 VD TCS CDP Pro Kenmerkende/TURCKsDe nieuwe Vci 2015,3 Auto's van het de Scannerhulpmiddel OBD2 van Release3 /2014 R2 VD TCS CDP Pro Kenmerkende/TURCKs
   

  Contactgegevens
  ShenZhen Changdashun Technology Co., Ltd.

  Contactpersoon: Mr. Deo Lee

  Tel.: 86-755-26645692

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Contact

  Adres: 908-909, Zhenhua-Times Square, Heping-Road Nr 21, Longhua-District, Shenzhen

  Factory Adres:417 de bouw van 4, GEEN Industriezone 2, het District Shenzhen China van Zhuguang Xili Nanshan