Thuis ProductenProfessionele Kenmerkende Hulpmiddelen

ATEQ VT55 OBDII TPMS de Professionele Kenmerkende Hulpmiddelen activeren decodeert Sensoren

ATEQ VT55 OBDII TPMS de Professionele Kenmerkende Hulpmiddelen activeren decodeert Sensoren

  • ATEQ VT55 OBDII TPMS Professional Diagnostic Tools Activate Decode Sensors
  • ATEQ VT55 OBDII TPMS Professional Diagnostic Tools Activate Decode Sensors
  • ATEQ VT55 OBDII TPMS Professional Diagnostic Tools Activate Decode Sensors
  • ATEQ VT55 OBDII TPMS Professional Diagnostic Tools Activate Decode Sensors
  • ATEQ VT55 OBDII TPMS Professional Diagnostic Tools Activate Decode Sensors
 • ATEQ VT55 OBDII TPMS Professional Diagnostic Tools Activate Decode Sensors

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: ATEQ
  Certificering: ce
  Modelnummer: VT55

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1PC
  Prijs: $350 exw
  Verpakking Details: 10*10*10cm
  Levertijd: 2-5 dagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, Paypal
  Levering vermogen: 500pcs per week
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  kleur: Black Product: ATEQ VT55
  Punttype: kenmerkend Functie: TPMS DIAGNOTIC
  Protocollen: OBD2

  Activeert het Kenmerkende Hulpmiddel van ATEQ VT55 OBDII TPMS en decodeert Sensoren en Vertoning

  punttype ATEQ VT55
  functie kenmerkend
  protocollen obd2

   

   

   

   
  Het Kenmerkende Hulpmiddel van ATEQ VT55 OBDII TPMS
   
  Gesteunde Talen:
   
  Engels, Frans, Spainsh, Polska, het Duits, Italiaanse Cestin.
   
  VT55 activeert het kenmerkende hulpmiddel van OBDII TPMS en decodeert TPMS-Sensoren en Vertoningsgegevens of Fouten. De beste manier om het licht van de bandwaarschuwing uit te doen!
   
  Bovenop de de V.S. vervaardigde voertuigen, herprogrammeert OBDII van ATEQ VT55 Aziatische of Europese voertuigen (met inbegrip van Toyota, H onda, issan N, Hyundai, Kia, Mitsubishi, enz.) die geen TPMS kenmerken de zelf het herprogrammeren software.VT55 OBDII uitrusting een universele OBD-schakelaar omvat die met voertuigecu via CANbus en k-Lijn verbindt. Tecnicians slechts behoefte om het merk van het voertuig te selecteren en de Starter te drukken. Het is dat gemakkelijk en snel TPMS-sensoren te activeren en nauwkeurig om te decoderen en hun gegevens of om het even welke fouten te tonen zij kunnen hebben.
   
  Beschrijving:
   
  VT55 OBDII is universele TPMS-sensoractivator die voertuigecu kan ook programmeren, indien nodig. Het compatibele systeem met alle momenteel bekende TPMS-sensoren, het heeft gebouwd in synchronisatiesoftware die ervoor zorgt dat het met alle nieuwe TPMS-geïntroduceerde sensoren elk jaar bijgewerkt blijft. Ontworpen om in krachtige milieu's zoals bandreparatiewerkplaatsen te duren, kan VT55 OBDII hoog volume testen behandelen de hele dag wegens zijn navulbare batterij. VT55 OBDII is uitgerust met de recentste geavanceerde stroom het decoderen technologie die sensoren nauwkeuriger teweegbrengen en kan decoderen veel sneller en dan vorige generatieapparaten.
   
  VT55 OBDII brengt alle onlangs opgezette TPMS-sensoren teweeg, herprogrammeert ECU van het voertuig en doet het waarschuwingslicht uit. VT55 OBDII gebruikt de relearnoptie van de software van voertuigecu, als beschikbaar, of gebruik de OBD-schakelaar wanneer vereist. OBDII van ATEQ VT55 decodeert de sensorgegevens en zorgt ervoor dat de correcte Banddruk Controlesensor wordt gelezen en dat de rf-transmissie niet uit zeer belangrijke fobs of andere sensoren komt.
   
  Het proces staat de exploitant toe om de gegevens te tonen over het scherm maar ook het over te brengen naar de resultaten van een PC en print out om de klant te tonen welke TPMS-sensor defect is en waarom.
  De VT55 OBDII-hulpmiddelvertoningen: sensoridentiteitskaart, druk, batterijstatus, temperatuur, versnellingsmeter enz.
  VT55 de software van OBD van OBDII is compatibel voor alle Aziatische en Europese voertuigmerken die OBD-synchronisatie vereisen en zijn software door standaardusb te gebruiken met kabel aangesloten aan een PC updateable is. Onze zeer eenvoudige PC-interface begeleidt de gebruiker door een minimaal aantal stappen. Een upgradable TPMS-hulpmiddel is nooit zo belangrijk geweest aangezien de nieuwe Banddruk Controlesensoren aan nieuwe automodellen aan een stijgend tarief worden gepast.
  ATEQ heeft een specifiek team dat alle nieuwe die TPM-Sensoren volgt op de markt worden geïntroduceerd en dat ervoor zorgt dat de hulpmiddelen van TPMS van ATEQ met die sensorenmaanden of jaren kunnen worden bijgewerkt alvorens zij eigenlijk uw garage bereiken.
  U zult Geen betere dienst nergens anders vinden, aangezien ATEQ ook de installaties levert van de autoassemblage wat ons toegang tot nieuwe TPMS-protocollen geeft long before iedereen anders kan.
  VT55 OBDII komt uitgerust met een universele schakelaar van OBD, een lader voor zijn batterij, een rubberbescherming en een dragende zak, een magneet om bepaalde modellen van TPM-sensoren teweeg te brengen, evenals een een kabel en software van USB om het hulpmiddel met een PC bij te werken.
   
  Comparaison
  ATEQ VT55 OBDII TPMS de Professionele Kenmerkende Hulpmiddelen activeren decodeert Sensoren
   
  VT55 1 960
   
  Specificaties:
   
  Materiaal wordt vereist om de test te dragen die
  De Doos van ATEQ TPMS; Luchtlevering + Drukmaat; De sensordecoder van ATEQ VT55 TPMS ATEQ VT55 TPMS om de perssurewaarde van de sensor van binnen de doos te lezen.
  TPMS-Sensorverenigbaarheid
  Alle momenteel bekende TPMS-sensoren op de markt
  Nieuwe Sensorenverenigbaarheid
  Zolang zij binnen de doos passen, zijn zij compatibel
  Maximumtestdruk (ong.)
  5 bars (73 psi)
  Schakelaars
  Standaard pneumatische dubbele verbinding op de rug. Men om luchtlevering te verbinden en facultatieve om de kaliberbepaling van de maat te controleren u gebruikt.
   
  ATEQ VT55 OBDII TPMS de Professionele Kenmerkende Hulpmiddelen activeren decodeert SensorenATEQ VT55 OBDII TPMS de Professionele Kenmerkende Hulpmiddelen activeren decodeert SensorenATEQ VT55 OBDII TPMS de Professionele Kenmerkende Hulpmiddelen activeren decodeert SensorenATEQ VT55 OBDII TPMS de Professionele Kenmerkende Hulpmiddelen activeren decodeert Sensoren
   

  Contactgegevens
  ShenZhen Changdashun Technology Co., Ltd.

  Contactpersoon: Mr. Deo Lee

  Tel.: 86-755-26645692

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten

  Contact

  Adres: 908-909, Zhenhua-Times Square, Heping-Road Nr 21, Longhua-District, Shenzhen

  Factory Adres:417 de bouw van 4, GEEN Industriezone 2, het District Shenzhen China van Zhuguang Xili Nanshan